Socialt arbete/Psykologi

Cancer som resesällskap

Min uppmuntran till dig

Målevik, Maggie

Bokpresentation

Min personliga berättelse om min tid med cancer som resesällskap. För att uppmuntra dig som själv drabbats av sjukdom, dig som är anhörig eller vårdare. Jag vill visa på hur bra det är att se positivt på tillvaron och hur viktigt det är att sätta mål och fästa blicken framåt.
En positiv berättelse om en negativ händelse i livet.

”Det är en solig dag och jag har tagit av taket på min lilla bil. Jag kör från sjukhuset hemåt på motorvägen. Jag har min peruk på mig och slås av bävan inför huruvida peruken skall sitta kvar på skallen eller släppa taget och sätta sig i rutan på bakomvarande bil? Eller kommer den kanske att flyga ut i Vättern? Vad pinsamt! Jag sitter för säkerhets skull med huvudet tryckt mot nackstödet, ifall att.
Men peruken sitter kvar så jag kan njuta av denna resa och många flera efter den.


Jag som berättar heter Maggie Målevik och jag har nu hunnit med 46 år på jorden så här långt. Jag växte upp i Jämtland men har tillbringat större delen av mitt liv i Småland. Jag är gift sedan tjugofem år tillbaka och har två söner, två hundar och en katt. Jag har fortfarande många framtida idéer som jag hoppas att få förverkliga. Att skriva en bok var en av dom.

Välkommen med på min resa!

Min e-postadress: maggie@maggies.se

Samtliga foton och kalligrafitexter: Maggie Målevik

Den här boken kan inte köpas i nätbutiken. Kontakta Atremi för mer information.

ISBN 978-91-86129-73-6
Format A5 (148x210mm)
Inbindning Trådbunden
Omslag Hårdband i färg
Tryckår 2011
Upplaga 1
Antal sidor 63 s