Religion/Filosofi/Etik

Skolan under lupp

Livsåskådning i skola och samhälle

Persson, Ellen

Bokpresentation

Detta är en upplysningsbok. Målet är att göra regering, riksdag, lärarförbund, lärarutbildningar, lärare, föräldrar och elever, medvetna om den konfession (livsåskådning) som finns i den kommunala skolan.
Tiden är inne att sätta undervisningsväsendet under lupp och avslöja den indoktrinering som finns i skolan.
Jag hoppas med denna bok att Sveriges folk ska inse att den kommunala skolan inte är konfessionsfri och neutral utan har intagit en antikristen konfession.
För att vi ska få rätt insikt kommer jag även att ta upp en del om andevärlden, på grund av att den, i högsta grad, är inblandad i det som händer i skolorna och i samhället.
Denna bok granskar olika livsåskådningar. Jag vill påpeka att det inte handlar om angrepp på någon människa. Det är en granskning av olika livsåskådningar som kommer med falsk information för att bedra människan.
Vi måste alltid komma ihåg att inget hot eller våld får användas mot den som har den ena eller den andra livsåskådningen som här granskas.
Men granskningen är nödvändig för att avslöja felaktigt tänkande. Människan blir en produkt av vad hon får för information att bygga upp sina tankar och åsikter kring. Alla livsåskådningar talar om att det är viktigt med rätt kunskap. Då måste vi ta reda på vad som är rätt kunskap. Sanning! Boken innehåller även många vittnesmål.

Den här boken kan inte köpas i nätbutiken. Kontakta Atremi för mer information.

ISBN 978-91-85487-50-9
Format A5 (148 x 210 mm)
Inbindning Trådbunden
Omslag Hårdband i färg
Tryckår 2007
Upplaga 1
Antal sidor 280
Relaterade artiklar

Are you ready for the wedding feast

Persson, Ellen

Är då Kristus delad?

Persson, Ellen