Religion/Filosofi/Etik

Shekina

Bylander, Anders

Bokpresentation

Christina såg sin Mästare och förstod att hon var sin kropp – och ändå inte. Hon var en strimma av hans kärlek och kunde välja hur hon ville närma sig människor. Hon anade också att hon funnits i alla tider, som universums eviga gåva till världen. Det var så hon föddes på nytt och fick det hebreiska namnet Shekina, Guds närvaro hos människan.
Christian bejakade henne fullt ut och såg att hennes själ var vacker. Andra män måste lära känna henne ett steg i taget. Så var det för Tore, förvaltningschefen som kom att utnyttja hennes tjänster. För honom och många andra ledde dubbellivet till läkedom och andlig hälsa.
Men Tore påverkades också av andra kvinnor som stod honom nära, inte minst den omutliga och stridslystna Ingela. Hon drevs av samma kraft som Christina, men blev just därför missförstådd och undveks av många.
Christina och Ingela har samma far. För Christina är han rätt och slätt pappa. För Ingela blir han en andlig fader. Omedvetna om varandra visar kvinnorna kring Tore att kärleken kan ta sig många olika uttryck i världen, så olika att det ibland kan vara svårt att se att det faktiskt är samma kärlek, den som är Guds närvaro i världen.

Den här boken kan inte köpas i nätbutiken. Kontakta Atremi för mer information.

ISBN 978-91-85487-81-3
Format 130 x 210 mm
Inbindning Limbunden
Omslag Mjukband i färg
Tryckår 2008
Upplaga 1
Antal sidor 190
Relaterade artiklar

Förbjuden musik

Bylander, Anders

Ljusets barn

Ljusets barn

Bylander, Anders

Person och politik

Bylander, Anders